Verkonhallinta

Verkonhallinta auttaa valvomaan ja hallitsemaan pääsyä verkkosivustoille. Voit määrittää Verkonvalvonnan asetukset kaikille tietokoneen käyttäjätileille.

Tärkeää: Verkonhallinta on saatavilla vain, jos olet aktivoinut sovelluksen Kaspersky Small Office Securityn aktivointikoodilla. Jos vaihdat aktivointikoodin, Verkkohallinta vaihtuu Käytönhallinnaksi (Kiina). Käytönvalvonnassa on samat toiminnot kuin Verkonvalvonnassa.

Voit estää pääsyn tietyille verkkosivustoille tai verkkosivustoluokille.

Huomaa: Kaspersky-sovellus voi estää pääsyn vain HTTPS-yhteyttä käyttäviin verkkosivustoihin. Sovellus tarkistaa salatut yhteydet (HTTPS) vain silloin, kun Tarkista suojatut yhteydet (HTTPS) komponenteissa <component names> -valintaruutu on valittu Suojaus-välilehden Yleinen-osiossa.

Estä pääsy tietyille verkkosivustoluokille

Estä pääsy valituille verkkosivustoluokille

Tärkeää: Jos olet asentanut Euroopan unionin alueella, Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Brasiliassa käytettäväksi tarkoitetun sovellusversion, Verkonvalvonnan käyttö edellyttää tietojen käsittelyä Verkonhallintaa varten koskevan lausunnon hyväksymistä. Lausunto näytetään, kun Verkonhallinta yritetään ottaa käyttöön Mac-tietokoneesi ensimmäisellä käyttäjätilillä.

Voit tarvittaessa lisätä verkkosivustoja poikkeuksiin. Verkonhallinta ei estä poikkeuksiin lisättyjä verkkosivustoja, vaikka ne kuuluisivat rajoitettuihin luokkiin.

Muokkaa poikkeuksien listaa

Voit kopioida yhden tietokoneen käyttäjätilin Verkonvalvonnan asetukset ja liittää ne toiseen käyttäjätiliin.

Kopioi ja liitä Verkonvalvonnan asetukset